Szolgáltatások

Bérszámfejtés

Könyvelőirodánk sokévi tapasztalattal rendelkezik bérszámfejtés és munkaügy területen.

Jól működő kapcsolattartási rendszert dolgoztunk ki irodánk és szerződött partnereink közti gyors, megbízható információáramlás biztosítására. 

Megbízóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a legfontosabb információkról adózási és járulékszámítási kérdésekben.

Garantáljuk, hogy bérszámfejtés szolgáltatásunk igénybevételével Önnek vagy megbízott pénzügyesnek mindig időben kezébe kerül az utalandó bér és a bérszámfejtés által kiszámított fizetendő járulék.

Ugye Ön is tisztában van vele, hogy a mai gazdasági helyzetben és a folyton változó adózási környezetben mekkora hangsúlyt kap a naprakész információ. Próbálja ki szolgáltatásunkat 

Könyvelés

Egy vállalkozás számára nagyon fontos a  precíz, korrekt, megbízható könyvelés. Szigorú titoktartást követel meg   és rendkívüli bizalmat feltételez egy társaság könyvelésének végzése.

Munkatársaink a fentieket szem előtt tartva és tudásuk legjavát adva végzik munkájukat.

Szakmailag folyamatosan képzett szakember gárdánk a vállalkozások legkülönbözőbb fajtáival és ennek kapcsán legkülönbözőbb könyvelési feladatokkal találkoznak, és oldják meg a legbonyolultabbakat is. Könyvelés szolgáltatásunk választása esetén Önnek nem kell mással törődnie mint, hogy a megbeszélt időpontban a könyvelés anyagát eljuttatniasa könyvelőirodánkba. Egyes esetekben ha Ügyfelünk úgy kívánja vállaljuk, hogy a könyvelés anyagát mi gyűjtjük be Ügyfeleinktől. Ez leginkább Budapest és vonzásköre, egyes megállapodás esetén távoli városokból is vállaljuk a könyvelés anyagának begyűjtését.

Könyvvizsgálat

A könyvvizsgálat az egyes társaságokról készülő beszámolók hitelességének vizsgálatát jelenti.

Célja, hogy a tulajdonosok, az ügyvezetés, a hitelezők és a potenciális befektetők a valós és megbízható információk alapján hozhassák meg üzleti döntéseiket, képesek legyenek átlátni a vállalkozás gazdasági-pénzügyi helyzetét.

Fontos követelmény, hogy a könyvvizsgáló ne függjön a vizsgált vállalkozástól, és így képes legyen objektív vélemény megalkotására. A könyvvizsgálatot és a könyvvizsgálók tevékenységét Magyarországon és az Európai Unióban is törvények, EU közösségi jogszabályok, és irányelvek szabályozzák, melyeket Magyarországon a Magyar Könyvvizsgálói Kamara dolgoz ki, felhasználva a nemzetközi satandardokat (IAS, US GAAP).
Könyvvizsgálóként független, szakmai véleményt alkotunk a magyar Nemzeti Könyvvizsgálati Standardok előírásai alapján a beszámolókról, az elkészített pénzügyi kimutatások megbízhatóságáról. Az ügyfeleinek a hagyományos ellenőrzésen túl szükségük van segítő tanácsokra is, melyet szakembereink a legjobb tudásuk, többéves szakmai tapasztalatuk és probléma orientált megközelítésük birtokában nyújtanak.