Magunkról

 

Több, mint 20 éve vagyunk a szakmában, hiszen társaságunk 1994. év elején kezdte meg könyvelési, adótanácsadói tevékenységét.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 1997.óta korlátolt felelősségű társasági cégformában működünk, tevékenységi körök közé 1996-ban vettük fel a könyvvizsgálatot.

Társaságunkat a Magyar Könyvvizsgálói Kamara a 000030 számon tartja nyilván.

A cég ügyvezető igazgatója, egyben egyik tulajdonosa Eszenyiné Fekete Ágnes a Pénzügyi Számviteli Főiskolán végzett üzemgazda, adószakértő, kamarai tag, könyvvizsgáló, Bronz fokozatú igazságügyi szakértő, befektetési vállalkozások könyvvizsgálatára és kibocsátókra érvényes minősítéssel rendelkezik. A társaság másik tulajdonosa Káldi-Havasi Éva szintén kamarai tag, könyvvizsgáló, aki a befektetési vállalkozások könyvvizsgálatán és a  kibocsátókra érvényes minősítésen kívül, IFRS minősítéssel is rendelkezik.

A tulajdonosokon kívül ügyfeleink rendelkezésére állnak nagy szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársaink.

A tisztességhez és feddhetetlenséghez való ragaszkodásunk megalapozza munkánkat, ennek köszönhetően, ügyfeleink független partnerként számíthatnak ránk.

Tevékenységün végzése során hibamentes szolgáltatásra törekszünk a jogszabályokban előírt határidők pontos betartásával, korrekt tájékoztatással, komplex szolgáltatásnyújtással és egyedi igények kielégítésével.

Ügyfeleinkkel meglévő hosszú távú kapcsolataink alapja a kölcsönös bizalom és az egyénre szabott szolgáltatásaink.

Szolgáltatásainkat expanzív módon végezzük, ez azt jelenti, hogy a feladatokhoz szükséges szakmai tudáson túl mutatva igyekszünk maximálisan az ügyfelek igényeihez alkalmazkodni. Munkánk nem merül ki  egy előírt határidőre történő jogszabályi adatszolgáltatásban és a bevallások benyújtásával, hanem komplex, ügyfél centrikus gondolkodásmóddal igyekszünk  folyamatosan segíteni ügyfeleinket a vállalkozásuk vezetésében.

Szükség esetén egyedi kimutatásokat készítünk. Folyamatosan figyelemmel kísérjük  ügyfeleink vállalkozását, és arra törekszünk, hogy partnereink ki tudják használni az adó-jogszabályokban érvényesíthető előnyöket, de ezeken túlmenően tájékoztatást és tanácsot adunk az aktuális lehetőségekről is, melyekről úgy gondoljuk, hogy adott ügyfelünk  tevékenységét gazdaságosabbá teszik.

Társaságunk, mint expanzív szolgáltató és a partnerünk kapcsolatára az alapvetően elvárható bizalmon felül a kölcsönös és folyamatos együttműködés a jellemző, ezért ilyen szellemiségben könyvelni csak az ügyféllel való egyetértésben lehet. Az ügyfél felől elvárás, hogy cége könyvelését, pénzügyi- és adózási feladatait ne félvállról, szükséges rossznak tekintse, hanem azt felelős cégvezetőként, kiemelten fontos feladatként tekintse.

2004. februárjában megszereztük az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer szerinti minősítést az alábbi tevékenységekre: Könyvelés, könyvvizsgálat és kapcsolódó adó és pénzügyi tanácsadás, az SGS Hungária Kft. Systems & Services Certification tanúsító cég által. Minősítésünk évente felülvizsgálatra került az SGS által, melyen minden alkalommal kiválóan megfeleltünk. A minősítésünk 2010.02.14-én lejárt, melyet a management döntése alapján a továbbiakban nem hosszabbítunk meg.

A minőségirányítási rendszer kialakításának célja volt, hogy biztosítsuk partnereink igényeinek teljesítését, folyamatosan figyelve megrendelőink elégedettségét, segítve üzleti célkitűzéseik megvalósítását a törvényi kereteken belül. A kialakított ügyviteli rendszert a jövőben is alkalmazni kívánjuk, és továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk vevőink megelégedettségére.

Munkatársaink rendelkeznek feladatuk ellátásához szükséges szakmai ismerettel és gyakorlattal, melyet oktatásokon, tanfolyamokon való részvétellel fejlesztünk, illetve tartunk napra készen.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakmai fejlődésére, ezért a minősítéskor kitűzött célunkat, hogy mindenki rendelkezzen felsőfokú képesítéssel, teljesítettük, így még magasabb szinten állunk partnereink rendelkezésére.

A Magyar Könyvvizsgáló Kamara által előírt kötelező minőségellenőrzésre Társaságunknál 2011-ben került sor, melyen szintén kiváló minősítéssel feleltünk meg.

Munkánkat felelősség vállalással végezzük, ezért megalakulásunk óta- a GENERALI-PROVIDENCIA biztosítónál felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Már a facebookon is megtalálhatóak vagyunk: AUDIT-LINE Kft. Facebook oldal